Fase classificatòria a Olot

Organitza Institut Bosc de la Coma

21 de març de 2018

Inscripció


Període d'inscripció

El període d'inscripcions per al Programame 2018 a Olot es va tancar el 23 de febrer de 2018, però si enguany no has aconseguit plaça, no et despistis l'any vinent! T'esperem al Programame 2019!

Quota pel concurs presencial

La quota d'inscripció és de 20€ per equip. En aquest preu s'inclou la samarreta i el dinar que s'oferirà als participants i professors acompanyants. S'abonarà en efectiu durant el registre dels equips el dimecres 21 de març de 2018.

Cada equip només pot portar un professor acompanyant. Si un centre participa amb més d'un equip, pot haver-hi més d'un professor (un per equip). En cas que en un equip hi hagi més d'un professor acompanyant, a partir del segon professor i successius es cobrarà una inscripció de 10€/professor en concepte del dinar i la samarreta.

Quota pel concurs online

La participació en la modalitat online és gratuïta.

Procediment d'inscripció dels equips

La quantitat de places disponibles pel concurs presencial és de 20 equips. Les places es distribuiran equitativament entre tots els instituts, intentant, dins del possible, que hi hagi representació de tots els centres interessats en participar.

En cas que el nombre d'instituts que desitgin participar sigui superior a 20, o si quedessin places lliures, s'assignaran per estricte ordre d'inscripció.

Tots els instituts que no puguin participar en la modalitat presencial per manca de places podràn concursar en la modalitat online amb un sol equip.

Prueba tus soluciones

Puedes probar tus soluciones en ¡Acepta el reto!, el juez on-line con problemas de ediciones anteriores.

Programame 2.0

Visita nuestro blog con acertijos programables.