Fase classificatòria a Olot

Organitza Institut Bosc de la Coma

20 de març de 2024

Inscripció


Període d'inscripció

El període d'inscripcions per al Programame 2024 a Olot es va tancar el 18 de febrer de 2024, però si enguany no has aconseguit plaça, no et despistis l'any vinent! T'esperem al Programame 2025!

Quota d'inscripció

La quota d'inscripció és de 35€ per equip. En aquest preu s'inclou la samarreta i el dinar que s'oferirà als participants i professors acompanyants. S'abonarà en efectiu durant el registre dels equips el dia del concurs.

Cada equip només pot portar un professor acompanyant. Si un centre participa amb més d'un equip, pot haver-hi més d'un professor (un per equip). En cas que en un equip hi hagi més d'un professor acompanyant, a partir del segon professor i successius es cobrarà una inscripció de 10€/professor en concepte del dinar i la samarreta.

Important Després de fer la inscripció amb el formulari s'ha d'enviar un correu electrònic a programame@boscdelacoma.cat adjuntant el logotip de l'institut amb una mida de 50x50 i format PNG.

El logotip del centre és important pel programari del jutge, per col·locar la icona de cada equip i que aparegui en el marcador.

Prueba tus soluciones

Puedes probar tus soluciones en ¡Acepta el reto!, el juez on-line con problemas de ediciones anteriores.

Programame 2.0

Visita nuestro blog con acertijos programables.